İSTANBUL BEYKOZ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Mesajı

2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Mesajı

 

 

Sevgili Öğrenciler, Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Çok Kıymetli Veliler,

 

Sevgili öğrenciler,

 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında sizlerle birlikte bir eğitim yolculuğuna çıktık. Bu eğitim yolculuğunda zaman zaman çok zorlandınız, zaman zaman çok eğlendiniz, üzüldünüz, sevindiniz... Yoğun geçen bir yılın ardından bugün karnelerinizi alacaksınız. Karneler sene boyu göstermiş olduğunuz performansın değerlendirilmesi olacaktır.  Bu vesile ile tüm öğrencilerimize sağlıklı, neşeli tatil geçirmelerini diliyorum.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, gençlerimizi sizlere emanet ettik. Sizler de bu emanete sahip çıkarak ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşmasında çok önemli bir rol üstlendiniz. Onların sadece beyinlerine değil gönüllerine de ilham oldunuz. Öğretimin yanında, tüm yıl boyunca çeşitli projelerde görev alarak öğrencilerimizin her yönden gelişimini sağladınız. Sizlere buradan emekleriniz adına teşekkürü borç biliyor, şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli Veliler,

 Değerli velilerimiz, Öğrencilerimizi geleceğe hayata en iyi şekilde hazırlama ortak amacıyla gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımıza vermiş olduğunuz destekten ötürü sizlere çok teşekkür ederiz. Bizler biliyoruz ki sizler için çok kıymetli olan evlatlarınızı; vatan sevgisini önceleyen,  bayrağına sevdalı, milli değerlerini bilen ve evrensel bilgiyle donatılmış birer birey olarak yetiştirmek için çıktığımız bu yolculukta, ancak sizlerin desteği ile başarılı olabiliriz. Bu vesileyle, öğrencilerimiz ile keyifli bir yaz tatili geçirmenizi dilerim.

Sevcenur ÖZCAN

İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

Gümüşsuyu Mah. Şehit Bülent Kocabıyık cad. Hükümet Konağı A Blok Kat2 Beykoz/İSTANBUL - 0 216 331 16 20 331 27 41

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.